Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerOpsætningPlukkeprofiler
Plukkeprofiler - Postnummer, lande og kundenummer
Plukkeprofiler - Postnummer, lande og kundenummer
Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

Når man arbejder med plukkeprofilerne i SmartPack, så er det også muligt at arbejde med forskellige postnumre og lande. Dette kan f.eks. bruges til at opdele om man går ud og plukker ordre øst eller vest for storebælt hvis man skal sortere det efterfølgende. Eller hvis man skal forsortere pakker efter hvilket land det skal sendes til.

Postnummer

I postnummer feltet er det muligt at angive alle de postnumre man gerne vil inkludere eller man vil ekskludere. Vil man gerne arbejde med alle postnumre som er vest for storebælt, så skal man angive 5000-9999, vil man derimod gerne arbejde med postnumre som er øst for storebælt, så er det i stedet 0001-4999. Man kan også bruge flere sammensætningen såsom postnummer 2000 og 3000-4999 dette sættes blot ind som 2000, 3000-4999

Lande

Ligesom sortering efter postnummer, så kan man også sortere en plukkeprofil efter lande. Dette angives ved at indsætte Alpha-2 landekoder, f.eks. DK, SE, NO her er det også muligt at ekskludere. Så profilen består af alle andre end de tre angivne lande.

Kundenummer

Det er også muligt at arbejde med plukkeprofil baseret på kundenumre, men her skal man ligesom med lande være specifik og skrive det enkelte kundenummer, da et kundenummer ikke er begrænset til tal, kan man ikke arbejde med det i intervaller ligesom med postnumre.

Besvarede dette dit spørgsmål?