Låst ude af plukkeliste
Opdateret over en uge siden

Man kan af flere forskellige årsager være blevet låst ude af en plukkeliste, den hyppigste årsag til dette er at man har tabt forbindelsen til internettet, selvom vores server stadig tror du er online.

Dette gør at en plukkeliste kan fremstå som værende optaget af dig selv eller en af dine kolleger.

For at kunne låse en liste op igen kræver det at du laver en genstart at SmartPack, dette kan du læse mere om her.

Men er jeres SmartPack løsning som minimum på version 100.0195, så er det muligt at overtage en aktiv plukkeliste. Inden dette sker, vil man også få en promt om man ønsker at overtage listen.