Hvordan kommer du i kontakt med Support?

Ændret den Fri, 03 Nov 2023 kl. 12:46 PM

Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at søge øjeblikkelige svar på deres spørgsmål.

Vi har derfor introduceret vores helpdesk, hvor du nemt kan søge og gennemse vores ofte stillede spørgsmål, samt vejledning til problemløsning.

Hvis du leder efter yderligere hjælp, bedes du skrive til support@smartpack.dk. En af vores supportmedarbejdere vil kontakte dig hurtigst mulig for at hjælpe yderligere.

Husk at god problembeskrivelse, så vi hurtigt kan skabe et overblik.

Skriver du angående et problem specifikt på en ordre eller et produkt, husk da ordrenummer og/eller varenummer/SKU (Samt webshopkundenavn såfremt du er 3PL)

Alternativt, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp og gerne vil tale med os, kan du ringe til os på vores supportnummer.