Introduktion til plukkeprofiler

Ændret den Mon, 02 Oct 2023 kl. 04:32 PM

Plukkeprofiler er en af de mere esentielle ting i SmartPack motoren, det er dem der er med til at skabe et godt flow på lageret når ordrerne skal plukkes. Der er mulighed for at sætte mange forskellige regler op, på den enkelte plukkeprofil, så man kan forme dem lige efter virksomhedens behov.

Kort fortalt, så er plukkeprofiler delt op i forskellige emner som man kan arbejde med, og her er et kort overblik omkring dem: