Plukkeprofiler - Ordrefiltrering

Ændret den Sun, 01 Oct 2023 kl. 08:35 PM

Når man indstiller en plukkeprofil, så er det også muligt at opsætte profilen til at filtrere efter bestemte typer af ordre.


Minimum/maksimum antal ordrelinjer

Ved at indstille på disse kan du bestemme hvor mange ordrelinjer der som minimum skal være på en enkelt ordre før den bliver taget i betragtning til denne plukkeprofil. Eller sætte en maksimal grænse for hvor mange ordrelinjer der må være på den.


Så skal man indstille sin plukkeprofil til singleline ordrer, så skal der selvfølgelig sættes 1 som maksimum antal ordrelinjer.


Minimum/maksimum antal varer

Med denne indstilling kigger du ind i den enkelte ordre, og beslutter hvor mange enheder der skal være som minimum eller maksimum for at en ordre kommer ind på denne profil.


Det vil sige at man kan godt sætte den til at der maksimalt skal være én ordrelinje på ordren, men der skal som minimum være solgt 5 enheder før den kommer på listen.


Minimum/maksimum vægt

Det er ligeledes muligt at sortere en ordre ud baseret på dens vægt, det kan godt være at en ungarbejder gerne må løfte alt indholdet til en ordre, men den samlede vægt når det hele er pakket kan rende over 12kg, så derfor kan man begrænse profilen til at en ordre maksimalt må veje 12kg.


Og så kan man efterfølgende lave en profil med alle ordrer som vejer over 12kg, som en anden må være nødsaget til at tage sig af.


Minimum/maksimum kubik

Det kan være at man har ordrer til en fragt leverandør som man helst kun vil pakke til dem, hvis de har en minimumsstørrelse, så kan man sørge for at de kommer på en bestemt plukkeliste baseret på denne størrelse. Eller omvendt, hvis en pakke ikke må være for stor, så kan man få dem stoppet ved at den ikke kommer ind på plukkelisten.


Prioriter "dealine" ordrer

Man har i SmartPack mulighed for at opsætte forskellige sorteringszoner, som kan bruges i forbindelse med om en pakke er til Postnord eller GLS. I disse zoner kan man sætte et tidspunkt for afhentning af pakker fra den transportør. Og baseret på en global setting for dealine ordrer, kan man sætte det antal timer man gerne vil prioritere at plukke disse ordrer.


Så står deadline grænsen til at være 2 timer, og Postnord afhenter klokken 14, imens at GLS afhenter klokken 16. Så vil man fra klokken 12 begynde at prioritere pluk af Postnord ordrer, imens at den efter klokken 14 vil prioritere at plukke GLS ordrer. Så du alligevel ikke vil kunne få de efterfølgende Postnord ordrer med før næste dag.


Prioriter "gamle" ordrer

Det er i SmartPack også muligt at sætte en tidsgrænse for hvornår man betragter en ordre for værende gammel. Hvis denne grænse er sat til 24 timer, så vil man med denne indstilling slået til, automatisk sørge for at prioritere ordrer der er mere end 24 timer gamle, over alle nyere ordrer.


Kun prioriterede ordrer

På den enkelte ordre er det muligt at krydse af at denne ordre er prioriteret. Baseret på dette kan man lave en plukke profil som kun består af ordrer som er prioriteret. Så man kan lave en "Pluk dette først"


Ordrealder

I indstillingen ordrealder er det muligt at sætte en minimumalder og en maksimumsalder i timer, som en ordre må have for at lande på denne profil.


Det kan bruges i et setup, hvor man gerne vil have styr på alle ordrer der er mere end 72 timer gamle, altså 3 dage.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen