Zebra

Ændret den Mon, 30 Oct 2023 kl. 11:57 AM

1. Opsæt kundenavn.terminal@gmail.com / pw: ”smartpack” google konto. ( så playstore + chrome kan opdatere og webapk virker ) hvis de ikke allerede bruger en gmail.
  2. Send denne profil til kundenavn.terminal@gmail.com, så alle terminaler kan hente filen fra denne mail via Gmail app når de er logget ind.
  3. Importer profil i DataWedge
  4. Gå til ”kundenavn.smartpack.dk/terminal” tryk på de 3 prikker øverst til højre. Og vælg ”Installer App”

Vedhæftede filer (1)