Lås newland scanner til SmartPack

Ændret den Mon, 16 Oct 2023 kl. 12:59 PM

På en Newland scanner er det muligt at låse scanneren til kun at have adgang til bestemte apps.

For at kunne det kræver det først at man går i Newland Installer og installerer Admin Tool

Du går ud af admin ved at trykke på tilbageknappen og indtaste password, standard er 112233

I admininterfaset kan du i app manager vælge hvilke apps man må bruge på terminalen.

Launch application kan du vælge at SmartPack åbner som standard.