1404 PackageTooManyItems

Ændret den Thu, 26 Oct 2023 kl. 02:16 PM

Står du med en ordre som dennehvor den melder at der er 1404: PackageTooManyItems, som ikke vil gå væk fra terminalen, så skyldes det oftest at den har fået genereret en pakke for meget på ordren, og den derfor tror du er ved at sende det hele dobbelt.

For at lukke en ordre som denne, så skal du slette den af de to pakker som ikke stemmer med den label du bruger. Så kan du efterfølgende afslutte forsendelsen.