Optegning af lager i designeren

Ændret den Wed, 08 Nov 2023 kl. 09:40 AM

Inden du går i gang med at bruge SmartPack skal du have tegnet dit lager op i lagerdesigneren.

Formålet med dette er, at SmartPack ved hvor dine reoler, hylder, palle m.m. er placeret.

Det er også i lagerdesigneren, at du navngiver dine lokationer, indsætter placeringer/lokationer og udskriver hyldeforkanter til samme.

Følg med i vores videoguide for at komme bedst igang med optegning af lageret.