Gensend afsendelsesmail til kunde

Ændret den Mon, 13 Nov 2023 kl. 09:49 AM

Skulle en mail med afsendelsedetaljer forsvinde ud i cyberspace, har du mulighed for at gensende denne mail til din kunde.

Du finder denne funktion ved at følge nedenstående skridt:

Vælg den shop der skal sendes fra -> Fanen "Ordrer" -> Vælg eller søg efter den specifikke ordre -> Scroll ned boksen "Shipments" og find den label der er tale om -> Tryk på "Resend mail".

Husk at have opsat korrekt SMTP server, når du skal bruge denne funktion. Du kan enten bruge din egen server eller tilkøbe server via SmartPack. Læs mere om dette her: Opsætning af SMTP server for mailudsendelse