Ordre annulleret i shoppen, men ikke i SmartPack

Ændret den Tue, 21 Nov 2023 kl. 09:13 AM

En af de hyppigste årsager til at en ordre ikke fremstår som annulleret i SmartPack, når du har annulleret den i shoppen skyldes at der er påbegyndt pakning på ordren i SmartPack. Dog sker der det at ordren bliver pauset, så man ikke længere kan pakke den færdig.

Men hvorfor bliver den blot pauset og ikke annulleret i SmartPack? - Jo det skyldes blot at vi som udgangspunkt ikke bare vil stille varerne på plads for jer i systemet, så man pludselig står med en tote eller nogle varer som man ikke ved hvad hører til. Så for at få annulleret ordren i SmartPack, så skal vi først have varerne sat på plads. Så vi kører pakkeprocessen baglæns nu.

Hvis ordren er kommet helt over til pakning, så skal du finde ordren først og gå ind på den. Herfra skal du så trykke på det røde kryds, dette flytter ordren fra pak ordrer over til en aktiv plukkeliste, med et udråbstegn på for opmærksomhed.

Nu skal vi ind på den åbne plukkeliste og have varerne stillet på plads. Bemærk som tidligere nævnt det røde udråbstegn.

Når du er kommet ind på plukkelisten, så skal vi have valgt varerne en af gangen, og sat dem ned i 0 stk. Så start med at åbne en varelinje som er mørkegrå, angiv at der er 0 stk. og tryk på pluk. Her skal du selvfølgelig huske også at stille varen tilbage på den angivne placering.

Når alle varer er ned i 0 stk. Så kan du gå tilbage ud til de aktive plukkelister og annullere denne.

Dette gør du blot ved at tage fat i den, og trække den ud til venstre, så den bliver annulleret.

Når disse steps er gjort, så kan du få lov til at annullere ordren i SmartPack, enten ved at trykke på skraldespanden ud for ordren, eller ved at køre en order sync med dit shopsystem. Er du i tvivl om hvordan du kommer ind og laver et ordre sync, såse vores guide her omkring vores job monitor