Bring - Telefonnummer fejl ved udskrift

Ændret den Thu, 23 Nov 2023 kl. 09:49 AM

Fejlkoden er jo som den lyder her: 3: InternalServerError - Error at endpoint: shipments : {"error":"An error has occured during transmit to Bring. Error: Recipient phoneNumber must be a valid phone number looking like +4790000000 or +4740000000. "}

Alle norske telefonnumre starter jo med +47, men deres system er også unikt ved at det næste tal definere typen af telefonnumre, og her er det at, hvis den starter med 9 eller 4, så er det et mobilnummer. Og dette er et krav der bliver stillet fra Bring, før at der kan laves en label.

Så er nummeret f.eks. +4712345678, så er den ikke gyldig, da det første tal efter +47 er 1.