Tilføj og udskriv stregkode via terminal

Ændret den Mon, 18 Mar 2024 kl. 02:10 PM

Under Produktinfo har du mulighed for at tilføje stregkoder til eksisterende produkter i SmartPack. I terminalen tilgå appen Produktinfo.Her kan du søge et produkt frem, som du så vil få præsenteret lidt information omkring.Når du har fundet et produkt frem, så er der to forskellige felter som der kan tilføjes stregkoder på. 


Det første er det som vi kalder for normale stregkoder, hvis man synkroniserer stregkoder med et andet system, så vil det som udgangspunkt kun anbefales at der indsættes en normal stregkode. Da de fleste shopsystemer ikke understøtter flere stregkoder.


Har man så behov for yderligere stregkoder, eller vil man gøre brug af colli stregkoder, så gøres dette på felt nummer to.


Når man tilføjer stregkode, kan man efter tryk på tilføj blot scanne stregkoden og så bliver den tilføjet.

Er det derimod Colli/yderligere stregkode der skal tilføjes, så kan man først scanne stregkoden, og så angive i feltet "Indtast colli størrelse" hvor mange enheder der skal registeres når man scanner denne kode.
Når man har tilføjet stregkoder på produkterne, så kan man også udskrive stregkoder direkte via terminalen. Her skal man blot være sikker på at man har indstillet og valgt en printer til det i indstillingerne på terminalen. Læs om valg af printer


På selve produktinfo siden skal man blot trykke på printer ikonet ud for stregkode, og angive hvor mange man gerne vil printe.


Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen