Valg af printer

Ændret den Mon, 18 Mar 2024 kl. 02:09 PM

I SmartPack er der to måder hvorpå man kan vælge printere, den første er ved at have udskreve printer QR mærker, som man kan scanne. Disse kan indstilles til at det er en bestemt type printer man skifter til. Så den kan registrere at du nu har scannet en printer, som du vil anvende til A4(følgesedler).

Derudover kan man på terminalen også vælge printere manuelt, dette gør man ved at tilgå appen Indstillinger.

Her vil du i toppen blive mødt af en sektion som handler om printerindstillinger, her kan du ud for hver af de tre forskellige udskrift typer, vælge hvilken printer som du gerne vil benytte til dette.

1. Stregkodeprinter - Dette er den printer som du ønsker at anvende til at udskrive produktstregkoder.
  2. Fragtlabelprinter - Her vælges den printer, som man ønsker bruges til almindelige fragtlabels.
  3. A4 printer - Her er det muligt at vælge den printer, som man ønsker at anvende til at skrive A4 format ud på, som oftest kan være følgesedler.

Når man lige har valgt en printer, så vil man oftest opleve at der er en tykkere sort/gul streg rundt om rullemenuen. Dette betyder at feltet stadig er aktivt. Valget af printer vil dog ikke slå igenne, før man bare lige trykke et sted på skærmen uden for rullemenum så den tykkere markering forsvinder.