Genafsendelse af returlabel til kunde (Via returportal)

Ændret den Fri, 19 Apr 2024 kl. 07:44 AM

Hvis en kunde ikke har modtaget en returlabel i første omgang, kan man gensende den bestilte returlabel gennem returportalen.

Klik på "Returns" for at komme ind i oversigten af returneringer

Klik på "Pending" for at se afventede / indkommende returneringer, som er bestilt via returnportalen

Klik på "View" ud fra den ordre, som henvendelsen drejer sig om, for at gå ind på returnering

Klik på "Resend email (Label)" for at gensende til kunden