Opret Woocommerce API-nøgle til SmartPack

Ændret den Sun, 14 Apr 2024 kl. 10:09 PM

For at kunne koble en Woocommerce webshop sammen med SmartPack, kræver det en API-nøgle med både læse- og skriverettigheder.

1. Gå til WooCommerce indstillinger.
  2. Vælg fanen "Avanceret"
  3. Gå til under fanen "REST API"
  4. Tryk på "Tilføj nøgle"

Når nøglen tilføjes skal denne blot have en sigende navn såsom "SmartPack WMS" og den skal have "Læs/Skriv" tilladelser.

Herefter får du to koder, den første som er "kunde-nøgle" indsættes i API key i SmartPack og Kundekodeord bruges i API-Secret.