Spring videre til hovedindholdet
Eksklusive plukkeprofiler
Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

Ved opsætning af en plukkeprofil er det muligt at sætte en prioritet på den til brug ved eksklusive profiler, samt markere at en plukkeprofil er eksklusiv.

Når en plukkeprofil er sat til at være enklusiv, så vil den blive brugt til at sortere ordre fra, jo højere prioritet der er sat på plukkeprofilen jo tidligere vil ordren blive kørt igennem profilen. Og er ordren først blevet fanget på en profil, så vil den ikke gå videre til den næste.

Et eksempel på dette kunne være som følger:

Øverst i tragten kan man have en plukkeprofil uden specifikke regler, som hedder alle ordre. I denne vil man sætte prioriteten til 100, hvis dette er det højeste tal, så vil ordrene først blive taget i gennem denne profil og vil være tilgængelig som pluk på denne. Men hvis vi undlader at gøre den eksklusiv, så vil ordrene også være synlige efter denne profil.

Herefter kunne der komme en plukkeprofil, som har prioritet 90. Denne plukkeprofil hedder singleline, og er opsat som gruppepluk, og der er sat et maksimum på at ordrer maksimalt må indeholde 1 varelinje. Hvis der så er krydset af i at denne profil er eksklusiv, så vil alle ordrer som matcher denne blive "fanget" her, og ikke længere gå videre til den næste profil.

Har man så en endelig liste, måske under navnet resten, med mulighed for at fange alle ordrer, men denne har en prioritet på 0. Så vil den indeholde alle de ordrer som ikke er blevet fanget ud af eksklusive profiler.

Så hvis der er 100 ordrer, så vil plukkeprofilen for alle bestå af 100 ordrer der kan plukkes. Er der så 70 af dem, som er enkeltlinje ordrer, så vil der være 70 ordrer der kan plukkes med denne profil. Og til sidst vil der ligge 30 ordrer i "resten" som ikke er kommet ind på en plukkeliste med en bestemt regel, som er eksklusiv.

Besvarede dette dit spørgsmål?