Alle samlingerOpsætningPlukkeprofiler
Plukkeprofilindstilling - Generelle indstillinger
Opdateret over en uge siden

Under de generelle indstillinger for en plukkeprofil kommer vi ind på at bestemme hvilken type af pluk som vi gerne vil arbejde med i forbindelse med plukke og profilen.

Aktiv

Som feltet angiver, så er det her du aktiverer eller deaktiverer den enkelte plukkeprofil.

Navn

Angiv det navn som du gerne vil have at plukkeprofilen fremstår med ude på terminalen. Dette skal gerne være så sigende som muligt, så man ved hvad man arbejder med. Er det f.eks. singleline ordrer eller kun GLS?

Indeks for sortering

Dette felt angiver i hvilken rækkefølge plukkeprofilerne fremvises på terminalen - jo højere tallet er, jo højrere ligger den på listen. Man kan godt bruge minus foran tallet for at gå under 0.

Prioritet (til eksklusive profiler) og feltet Eksklusiv

Eksklusive profiler kan bruges som en tragt til at sortere ordrer fra og ekskludere dem fra andre lister/profiler. Læs mere om eksklusive profiler her.

Tillad pluk fra genopfyldningsplaceringer

Det kan være at man på lageret har det bygget op med pallereoler, og de øverste hylder bruges som genopfyldningslokationer, hvor nogle personer ikke må plukke fra, grundet manglende truckcertifikat. Så vil man normalt skulle have en medarbejder til at foretage et flyt af varerne for at få dem ned på almindelige plukbare placeringer. Men det er også muligt at override den indstillinger ved at lave en profil hvor f.eks. en person med truckcertifikat godt kan gå ud og plukke fra de genopfyldningsplaceringer, uden at skulle flytte på varen først.

Ordretype

I SmartPack findes der flere forskellige ordretyper, og nogle af dem er også ordretyper der skal plukkes. Men for ikke at blande forskellige ordretyper sammen, skal man på plukkeprofilen angive hvilken ordretype denne dækker over.

Plukkealgoritme og afstandsindstilling

Disse bør som udgangspunkt blot stå til AllPoints og Avrage (tolerant) for den bedste oplevelse.

Plukkelistetype

Der findes to plukkelistetyper, den første er en helt standard metode hvor der plukkes i totes. I mens den anden er gruppe, som foregår ved ikke at skulle scanne varen i totes. Som udgangspunkt bruges gruppe kun ved ordrer hvor der kun er en enkelt varelinje, eller hvis man arbejder med en ordre af gangen.

Tillad brug af flere totes (kun ved pluk til totes)

Denne indstilling gør det muligt for dig under pluk at dele ordren op til at ligge i flere totes.

Gruppevalgstærskel (kun ved gruppepluk)

Denne grænser angiver hvor mange pluk der skal være af et enkelt SKU før den tages i betragtning for at komme på plukkelisten.

Pluk med et scan (kun ved gruppepluk)

Ved at aktivere denne indstillinger, vil man bekræfte det fulde pluk på en vare ved kun at scanne ét stk. så skal man plukke 10 stegepander, kan man bekræfte plukket ved at scanne en, i stedet for at scanne 10 gange.

Tillad placeringsscanning

Her kan du vælge om det for medarbejderen er tilladt at scanne placeringsklistermærket under pluk. Indstillingen kan sættes til at det aldrig er tilladt, altid er tilladt eller at det kun er tilladt hvis der kun er ét SKU på placeringen.

Pluk til (og pak fra) vogne

Ved at slå denne indstilling til, kan du gøre så de ved gruppepluk skal registere at det er denne vogn de ligger varen på, så når der skal pakkes også er denne vogn som ordren pakkes fra. Så hvis flere medarbejdere har plukket det samme ikke kommer til at skulle tage fra hinandens vogne.

Udskriv alle fragtlabels ved færdig plukliste

Denne indstilling tillader at du udskriver alle fragtlabels til de ordrer du har plukket på denne plukkeliste, og derved også færdiggøre ordrerne i det øjeblik.