Alle samlingerOpsætningPlukkeprofiler
Plukkeprofiler - Rute/liste- og specielleindstillinger
Opdateret over en uge siden

Maksimum ordrer

Denne indstilling angiver hvor mange individuelle ordrer en plukkeliste maksimalt må bestå af når en rute beregnes. Dette tal kan blive ændret når man starter en plukkeliste på terminalen. Derudover vil den også kunne være begrænset hvis en af de andre kriterier i frorm af maksimum plukkeplaceringer og varer kommer før mængden af ordrer.

Maks. Vælg placeringer

Dette felt angiver hvor mange forskellige plukkeplaceringer man makismalt vil rundt til i løbet af en plukkerute.

Maksimum varer

Dette felt angiver hvor mange varer man maksimalt ønsker at plukke i løbet af en plukkerute.

Maksimum plukkehøjde

Ved at anvende denne indstilling, så kan an sætte en maksimal højde man vil gøre det muligt at plukke fra. Dette udregnes ved den angivne højde man har på reolerne på lageroptegningen, delt med antallet af hylder.

Maksimum vægt (g/liste)

Det er muligt at angive en maksimal vægt som en enkelt plukkeliste må have, dette kan være for at begrænse den til en vogns makimale vægtbegrænsning eller for at skåne medarbejder i forhold til hvad man bør skubbe/trække på et lager. Bemærk at dette kræver, at der er indtastet vægt på produkterne i SmartPack.

Maksimum kubik (cm3/liste)

Med denne indstilling er det muligt at sætte en begrænsning på hvor magne kubik cm3 som en liste maksimalt må fylde. Dette kan være for at begrænse den baseret på hvor stor ens plukkevogn er. Bemærk at dette kræver at man har indtastet mål på varerne i SmartPack.

Optimal plukkeliste

Ved at aktivere dette felt, så lader du systemet udregne en plukkerute baseret på en stor ordre, dette giver som udgangspunkt nogle af de bedste ruter. Da den vil starte med at finde en stor ordre, og så planlægge de efterfølgende ordrer efter den allerede skabte rute ud fra den store ordre.

Startplacering

Det er muligt at angive hvor startplaceringen gerne skal være, de forskellige muligheder består af at scanne startplaceringen, få en tilfældig startplacering eller bruge en grid location som er tegnet på lageroptegningen.

Slutplacering

Du kan vælge i hvilken retning en plukkeliste gerne skal ende, dette kan enten være ingen bestemt slutplacering. Eller man kan bruge grid location, til at angive hvor man gerne vil ende, f.eks. ved pakkeriet.

Opdel ordre ved mere end XX linjer

Ved at sætte en antal i denne indstilling vil det være muligt for flere medarbejdere at arbejde med den samme bestilling. Hvis man har en bestilling på 200 varelinjer kan man sætte den til at man vil opdele ved 25 varelinjer, så vil den kun starte en plukkeliste på 25 linjer, og de resterende 175 linjer vil andre kunne gribe ind i.