Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerOpsætningHåndterminal
Lås Newland scanner til SmartPack
Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

På en Newland scanner er det muligt at låse scanneren til kun at have adgang til bestemte apps.

For at kunne det kræver det først at man går i Newland Installer og installerer Admin Tool

Du går ud af admin ved at trykke på tilbageknappen og indtaste password, standard er 112233

I admininterfaset kan du i app manager vælge hvilke apps man må bruge på terminalen.

Launch application kan du vælge at SmartPack åbner som standard.