Alle samlingerOpsætningHåndterminal
Newland scanner opsætning
Opdateret over en uge siden

Når den i første omgang bliver sat op, så anbefales det at der knyttes en googlekonto til enheden, så vores app kan hentes og fungere bedst. Appen skal gerne være installeret, så den fremgår uden et chrome symbol.

Appen downloades ved at tilgå DINSHOP.smartpack.dk gennem Chrome browseren, gå på appen terminal, trykke på de tre prikker i toppen for at gå i indstillinger og tryk installer app

I forhold til at opsætte den til brug med SmartPack.

Gå ud på forsiden af scanneren. Gå ind i app-oversigten ved at swipe op fra bunden. Find appen Quick Settings og gå ind i menuen Scan.

Her skal du indstille output mode til at være Simulate keystroke og Character interval indstille til 0ms.

Derefter skal du finde menupunktet Prefix & suffix hvor prefix sættes til 7B og suffix sættes til 7D

Gå ud af denne app og din scanner er nu opsat til at kunne bruges med SmartPack.