Alle samlingerE-mails
Opsætning af SMTP server for mailudsendelse

For at kunne udsende e-mails til dine kunder via SmartPack kræver det brugen af en SMTP server.

Lasse Siig avatar
Skrevet af Lasse Siig
Opdateret over en uge siden

Hvis SmartPack skal afsende mails på vegne af din virksomhed, skal der opsættes en SMTP server, som bruges til at udsende email igennem. Der er stor sandsynlighed for at i allerede har en SMTP server, som også er kendt som en mail server. Dette har man som regel ved ens hosting udbyder.

Dog skal man være opmærksom på at nogle udbydere såsom Simply ikke tillader at man sender automatiske mails ud.

Disse mails kan f.eks. være afsendelsesbekræftelse med trackingnummer eller returportalmails med returlabel.

Der er 2 muligheder for at få dette opsat - Egen SMTP server eller at vi opsætter en cloud baseret SMTP server for din virksomhed.

Ved brug af egen SMTP server kan vi ikke yde direkte support på mails der ikke afsendes, såfremt det ikke fremgår i vores fejllogs.

Egen SMTP server

Kontakt eller find oplysninger om brug af SMTP server hos din domæneudbyder.

Når du har informationerne for denne mailserver, samt opsat korrekt DNS, skal du indsætte disse i de dertilhørende felter.

Vi anbefaler brug af Port 25 samt max 30 e-mails i minuttet for ikke at overbelaste serverens båndbredde.

SmartPack kan ikke yde support på/hjælpe med at opsætte eller finde oplysninger på SMTP server ved egen domæneudbyder.

Bemærk: SMTP servere fra Simply.com kan ikke bruges.

SmartPack SMTP server

Ønsker du at anvende vores SMTP server i stedet, skal du tage kontakt til os via supporten.

Her vil du modtage 2 DNS records, som skal ændres/oprettes på din DNS server. Disse skal være sat op før vi kan komme i gang med at udsende e-mails.

Er du i tvivl om hvordan dette gøres korrekt, skal du tage fat i din IT Supporter, Udvikler, Bureau eller din domæneudbyder for at få hjælp med opsætning.

Når disse er indsat vil vores server verificere forbindelsen og vi opsætter resten i SmartPack eller sender server og bruger oplysningerne til jer.

BEMÆRK: Opsætning af SmartPack SMTP server samt forbrug afregnes med 650,- DKK (afregnes pr. år).

Nedenfor kan du se eksempler på hvordan DNS oplysningerne bør se ud ved forskellige udbydere.

Dandomain/scannet/wannafind/hostedshop

SPF Record:

Domainkey: