Alle samlingerOpsætningPrintere
Opsæt ny/ekstra printer

Hvis du har købt ny/ekstra printer, som skal tilkobles SmartPack.

Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

Ny eller eksisterende computer?

Det første punkt der lige er vigtigt i dette tilfælde er om du tilslutter printeren til en computer der allerede bruges til at printe med SmartPack, eller om det er på en computer der ikke tidligere har været anvendt til at printe labels med SmartPack.

I tilfælde af at det er på en helt ny computer, så bør du følge denne artikkel i stedet for: Opsætning af Printservice

Hvis det er på en computer der allerede anvendes så kan du blot fortsætte nedenfor.

Opsætning

Når printeren er forbundet til computeren og det er muligt fra printerindstillingerne at udskrive en testside, så er den klar til at komme på SmartPack.

(Tjek også at udskriftsindstillingerne er sat til den rigtige papirstørrelse)

Hvis SmartPack Print Service allerede er tændt, så bør du kunne finde det nede i højre hjørne, angivet som en lille printer.

Her skal du åbne programmet op, og lukke det ved at trykke på krydset når vinduet er åbnet. Dette skyldes at den ikke får oplysninger om nye printere, medmindre du genstarter programmet.

Nu skal du blot åbne printerservice på ny, fra den mappe den ligger gemt i på computeren. Det vil som regel være enten på skrivebordet, C-drevet eller i overførsler.

Inde i mappen skal du åbne det program der hedder SmartPack.PrintService.

Når denne bliver åbnet op igen, kan det være at den gemmer sig direkte nede i hjørnet til højre. Her trykker du blot på den igen, så vinduet åbner op.

I vinduet skal du blot sørge for at vælge den nye printer i dropdown-menuen, sætte flueben i share, give den et navn og trykke "Save".

Efterfølgende bør den kunne findes via både Admin og terminalerne. Du kan tjekke hvilke printere der er opsat og aktive ved at gå ind under settings og printere.