Alle samlingerOpsætningPrintere
Opsætning af Printservice
Opdateret over en uge siden

For at kunne udskrive hyldeforkanter, labels og følgesedler ud igennem SmartPack, er det nødvendigt at have vores printservice installeret. Printservice skal være installeret på den eller de computere som har adgang til printerne. Bemærk at dette kun er muligt at gøre via en Windows PC.

Printservice er muligt at downloade direkte i backenden under settings > Printere, hvor det også er muligt at se hvilke aktive printere du har i systemet.

Kan du ikke finde en bestemt printer, på listen skyldes det som regel at den er offline. Er dette tilfældet så læs gerne mere om fejlfinding af printere her.

Når du har downloadet printservice skal du åbne zipfilen og flytte mappen “printservice” til et sted du nemt kan huske, som f.eks. skrivebordet eller C drevet. Herefter trykker du på “SmartPack.PrintService.Installer” hvorefter at programmet vil blive installeret direkte i denne mappe. Du vil muligvis blive mødt af en dialog boks omkring sikkerhed, her trykker du blot på “flere oplysninger” og “Kør alligevel”

Man kan med fordel fastgøre den til processlinjen så det er nemt at åbne programmet.

Når programmet åbnes, så sker det altid i en skjult tilstand, så man vil skulle finde det ovre i højre hjørne af windows for at åbne Print Service Dialogboksen op.

Det er vigtigt at bemærke at hvis man lukker print service ned ved at trykke på krydset i vinduet, så slukker man helt for det og har ikke mulighed for at printe. Vil du derimod fortsætte med at bruge det, men ikke have dialogvinduet åbent så sørg for kun at minimere det.

Når du får startet programmet op første gang skal der lige kigge på nogle indstillinger:

1. Udfyldes med jeres SmartPack URL, https://XXX.smartpack.dk og tryk på "connect"

2. Vælg i rullemenuen hvilken af dine printere det er du gerne vil have sat op

3. Sæt flueben i Share, for at dele den med SmartPack

4. Vælg det navn du gerne vil dele den som, f.eks. "Labels Pakkestation 1"

5. Tryk "Save"

6. Tryk "Test" i den forbindelse skulle den gerne sende en label ud på den valgte printer. (Skulle den vende forkert, så leg gerne med de forskellige orientation indstillinger)

7. Sæt flueben i "Run on startup" så programmet automatisk startes op, hvis computeren har været slukket.

Hvis du vil tilføje flere printere på samme computer, skal du blot vælge den anden printer i rullemenuen, og så vil du have mulighed for også at "Share" den, og give den et navn.
Det er kun de printere hvor der er angivet "Share" som er synlige for SmartPack enheder.