Alle samlingerIntegrationerShopintegrationer
Shop checkout/fragtpriser i Woocommerce

Her får du en introduktion til at opsætte fragtpriser i Woocommerce igennem SmartPack

Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

For at komme i gang med at bruge vores Shop Checkout til at vise fragtpriser og vælge pakkeshop i Woocommerce skal du først have installeret vores plugin. Som du kan downloade her: woocommerce_smartpack_checkout.zip

Når dette plugin er installeret, og aktiveret, så skal vi have indsat en Connect Token i indstillingerne.

Det er ikke muligt at have vores plugin installeret på samme tid som Webshipper.

Vores Connect Token finder du ved at gå til Woocommerce appen i din SmartPack og tilgår Woocommerce settings.

For at indsætte Connect Token i Woocommerce skal du gå til woocommerce indstillinger, vælge fanen forsendelse, tage under fanen Forsendelsesindstillinger og indsætte vores Token i det tilhørende felt.

Nu er vores Checkout installeret og herfra kræver det blot at der er opsat fragtpriser under Shop Checkout i SmartPack.