Alle samlingerIntegrationerShopintegrationer
DanDomain - Bogfør og send faktura til kunden
Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

Når en ordre bliver pakket færdig i SmartPack, så er det muligt at få systemet til automatisk at bogføre ordren i DanDomain samt at få den til at sende fakturaen ud til kunden pr. mail.

Mailen til kunden kan kun sendes en gang, dette er begrænset ved DanDoamin.

For at aktivere denne funktion skal man tilgå DanDomain appen i SmartPack, denne findes i øverste højre hjørne når man er inde på webshoppen.

Herefter skal du i vinduet der åbner op, først gå til settings fanen (1) og derefter videre ind i fanen Dandomain Settings (2).

Her forefindes der en rubrik for Dandomain API Settings, i denne er der 3 indstillinger i forhold til emnet.

• Invoice maturity date - Hvor mange dages betalingsfrist der skal være på fakturaen

• Create invoice - Bogfører og opretter fakturaen i Dandomain

• Send invoice to mail - Beder DanDomain om at sende fakturamailen til kunden.