Alle samlingerOpsætningPlukkeprofiler
Plukkeprofiler - Pakkeindstillinger
Opdateret over en uge siden

Tillad automatisk udskrivning af fragtlabels

Hvis denne funktion er slået til, så vil fragtlabels automatisk blive udskrevet når alle varer til en ordre er godkendt. Det vil de enten være ved at man scanner alle varer på ordren hvis dette er på krævet eller ved at den er autoudfyldt fra en tote. Man har mulighed som bruger at slå det fra på terminalen hvis man personligt ikke ønsker at fragtlabels bliver automatisk udskrevet.

Påtving vejning af varer

***Mere info kommer***

Autoudfyld varelinjer fra tote ved pakning

Hvis denne funktion er slået til, så vil varelinjerne automatisk være udfyldt når man åbner en tote i pak ordrer appen på terminalen.

Påtving scanning af varer

Ved at slå denne til, så kræver det at man scanner varerne i en tote for at bekræfte at det er de korrekte varer der er plukket før man får lov til at færdigøre pakningen af ordren.

Tilføj totenavn til referencenummer/ordrenummer

Hvis en af disse er slået til, så vil totenavnet fremgå på ordren referencenummer eller ordrenummer på fragtlabelen.

Tving udskrift af følgeseddel

Hvis dette felt er aktiveret, så vil der i forbindelse med pakningen af en ordre, der er plukket via denne plukkeprofil automatisk blive udskrevet en følgeseddel.

Tving palle/zonescanning for at færdiggøre pakke

Denne funktion bruges til at påvinge at en medarbejder skal scanne en zone eller palle QR for at markere en ordre som færdigpakket. Dette kan være for at sortere en pakke i et DAO eller Postnord bur. For at sikre korrekt sortering.

Gå direkte til pak

Ved at slå denne funktion til, så vil man automatisk gå fra at plukke en ordre til at pakke den hvis det kun er én ordre man arbejder med.