Alle samlingerBrug af SmartPack WMSRetur
Modtage en collection retur fra kunde, lagerfør samt adskil
Opdateret over en uge siden

Denne guide hjælper dig på vej til at returmodtage en collection / produktionsordre.

Du får mulighed for at se hvordan du lægger hele collection på lager samlet eller adskille den, hvis der f.eks. er tale om sampakker, som kan sælges enkeltvis eller i andre collections.

På returportalen udfylder kunden sit ordrenummer og e-mail, for at finde den påfældende ordre frem.

Kunden vælger hvilken collection / sampak der skal sendes retur, samt hvilken handling kunden ønsker. Det kunne f.eks. være ombytning eller refundering.

På det sidste skræmbillede vælger kunden returforsendelsesmetode og bekræfter returneringen.

Når pakken ankommer til lageret, skal vi modtage den via returportalen på håndterminalen.

Dette gøres via forsiden og menuen "Ankomster".

Da det er returportalen, hvor ordren er oprettet som retur, vælges "Modtage returpakke"

Fragtlabel scannes eller ordren findes frem manuelt, hvorefter man bekræfter, at der er modtaget det antal styk, som kunden har ville sende retur.

Scan en placering eller tote eller tryk "Stock and Finish" for at afslutte returordren.

Indholdet af hele collection ligger nu på den ønskede lokation. Dvs. samlet og indgår nu i lagerantallet som et samlet produkt.

Adskil

Hvis collection skal adskilles, for at varerne kan sælges individuelt eller bruges i andre collections, skal du følge nedenstående proces, efter du har gennemført ovenstående.

På håndterminalen - vælg menuen "Produktion" fra forsiden af SmartPack appen.

Find den pågældende collection og tryk på "+" for at opdele 1 stk.

Hvis du har returmodtaget 10 stk collections og vil udpakke alle, vælger du 10 stk.

HUSK at trykke "Opdel" når du har valgt antallet.

Tilbage på forsiden i SmartPack appen, kan du nu se, at der er kommet et "1-tal" ved pluk ordrer.

Dette er vores "adskil" ordre, som ligger klar. Tryk på "Pluk ordre"

Vælg plukkeprofilen som håndtere produktioner / collections.

Derefter scanner du enten den lokation hvorved du står, eller "Autogenerer plukkeliste". Nu skal du plukke denne collection fra sin lokation og lægge alle varer i en tote. Afslut derefter plukkelisten.

Vælg placering for de adskilte varer. I dette tilfælde lader vi dem blive i den på gældende tote, som vi har tilladt at plukke fra i toteindstillinger.

Gå ind i menuen "Flyt lager"

Nu står den tote vi tidligere lagde varerne i klar under aktive totes.

Swipe slideren til højre, så den bliver grøn.

Herefter trykker du på "Opret genopfyldninsliste"

Aktiver den første varer, ved at swipe slideren til højre, så den bliver grøn.

Hvis alle varianter af denne første vare skal på samme lokation, trykke du på den grønne boks med "Max" for at vælge alle.

Scan herefter den korrekte placering, som systemet foreslår lige over "Bekræft" knappen.

Fortsæt med at vælge varer og scanne placeringer, indtil du har tømt din tote.

Du er nu færdig med at returmodtage og adskille din collection.