Alle samlingerIntegrationerFragtintegrationer
Opsætning af Postnord integrationen
Opdateret over en uge siden

INDHOLDSFORTEGNELSE

• Introduktion

• Opsætning af integrationen.

• Sådan installerere du Postnord appen.

• MISKOS nummer

• Tilføjelse af leveringsmetoder

Introduktion

Du har mulighed for at få opsat din egen Postnord aftale direkte i SmartPack. Så du kan udskrive labels til ordrerne.

Opsætning af integrationen

For at komme i gang med at sætte integratioen op til Postnord, skal appen først og fremmest installeres.

Sådan installerere du Postnord appen

Start med at navigere ind på SmartPack Admin, herfra skal du navigere ind på den shop/kundeprofil som du gerne vil opsætte integrationen på. Og gå derefter videre ind i indstllinger i øverste højre hjørne.

Her skal du så finde menupunktet Apps/Integrations, herefter skal du trykke på "Browse App Library".

Og trykke "Install" ved Postnord appen. Når den er installeret skal du trykke på "Configure App" og godkende at appen må få adgang til SmartPack.

Herfra skal du navigere til fanen settings, hvor vi skal have indsat et kundenummer.

Det kundenummer som vi refererer til, er det der i daglig tale også kan være kendt som et MISKOS nummer.

MISKOS nummer

Du skal bruge jeres MISKOS nummer fra Postnord, dette er et identifikationsnummer til jeres aftale ved Postnord. Det er et ni-cifret nummer, som Postnord bruger til at registrere dine pakker og bookinger gennem din aftale. Postnord kan omtale det under forskellige navne herunder MISKOS nummer, GTT-nummer og produktionskundenummer.

Tilføjelse af leveringsmetoder

Når integrationen er sat op, så skal der tilføjes nogle leveringsmetoder. Disse forefindes i et standard setup, baseret på de mest gængse leveringsmetoder. For at tilføje dem skal man blot navigere til fanen for Delivery Methods (1) og vælge en leveringsmetode i rullemenuen (2) og trykke tilføj (3). Dette gentages til alle ønskede leveringsmetoder er tilføjet.