Alle samlingerBrug af SmartPack WMSOrdrer
Oprette en label uden en ordre
Opdateret over en uge siden

Hvis du skal oprette en fragtlabel uden en ordre i SmartPack systemet, skal du følge nedenstående trin.

1. Klik på "Opret ordre" øverst til højre i SmartPack administrationen.

2. Opret ordredetaljerne. Ordrenlinjen (1) skal være tom i dette tilfælde. I Afsender (2) sætter du din normale afsenderadresse og i Modtager (3) taster du modtageradressen.

3. Scroll ned til Ordredetaljer (1). Referencenummer og Ordrenummer er påkrævet, så her er det en god ide, at indsætte noget der gør denne ordre og kommende fragtlabel let at identificere.

I felter Levering (2) vælger hvilken fragtmetode du ønsker label til.

4. Scroll ned til Lager feltet og ved Ordretype (1) er det vigtigt, at du ændre denne til "LabelOnly". Dette indentificere i SmartPack, at der kun er tale om en labelordre. Tryk herefter Gem (2)

5. Tilbage i ordreoversigten skal du nu af ordrelinjen og finde knappen "Etiketter / Labels" og klikke på denne

6. I det nye overlay vindue indtaster du vægt i gram (1), vælger hvilken fragtmetode (2) og trykker "Opret etiket" (3). Hvis du vælger GLS Pakkeshop (Privat droppoint), vil den tage den pakkeshop, som du valgte i ordreoprettelsen, eller nærmest pakkeshop i forhold til modtager, hvis du ikke valgte nogen.

7. Efter klik på "Opret etiket" vil en labellinje blive lavet. Nu kan du vælge om du vil printe direkte (1) eller downloade label til din computer (2). Hvis du trykker på printer ikonet (1) får du et nyt overlay, hvor du skal vælge hvilken printer du ønsker at udskrive på.

Du har nu oprettet en "ordreløs" label.

Hvis du skal printe en ny label til en eksisterende ordre, kan du følge trin 5 - 7.