Manuel import af lager
Opdateret over en uge siden

Introduktion

Men en lagerimport er det muligt for dig at importere lagertal direkte ind i SmartPack via en CSV fil. I denne artikel vil vi vise hvordan en importfil er opbygget og hvad der skal til for at lave en succesfuld lagerimport.

Sådan fungerer det

Lagerimporten foregår i korte træk ved, at man importerer en tekstfil med lagerdata. Lagerdataen består af Sku, Antal, PlaceringId og Placeringsnavn. Filen er indelt på sådan en måde at SmartPack forstår hvad de forskellige informationer hører til i den lagerimport som du er ved at foretage.

For at SmartPack kan skelne imellem de forskellige kolonner i filen, skal den forsynes med nogle labels/overskrifter, som SmartPack er bekendt med i forvejen. Disse labels er navne på datafelter i SmartPack. Hvis datafelterne i filen ikke matcher med dem i SmartPack, så vil de blive ignoreret, eller den vil fejle hvis der mangler kritiske informationer.

Filformater

Det er kun muligt at importere filerne i det format som i daglig tale bliver kaldt for en CSV-fil. Denne kan dog forekomme i forskellige formater, så det kan være nødvendigt at skifte dokument sprogtype i SmartPack ved en Import.

Sådan gør du

Start med at åbne et frisk regneark som du kan kopiere den nødvendige data ind i regnearket. De overskrifter som du skal starte med at lave er: Sku, Quantity, StockPlacementId og ImportPlacementId.

I kolonnen for Sku indtaster eller indsætter du de Sku/varenumre som du gerne vil importere lager til. Hvor du i Quantity skal indstaste det antal som du gerne vil ligge på lager.

Nu skal vi have fundet den placering som du gerne vil ligge lageret ind på, dette gør du ved at åbne din terminal op på computeren og tilgår placeringsrevision hvor du finder den placering som du gerne vil ligge det ind på.

Her har jeg valgt at jeg gerne vil have det lagt ind på lokationen import1-1-1, som jeg kan læse i URLen har placement Id 18634

Så dette skriver jeg nu ind i kolonne C for StockPlacementId. Og i kolonne D kan man sætte navne ind, hvis det skal henvise til placeringer som man tidligere har brugt i andre systemer, så vil SmartPack kunne bruge denne tekst til at kunne fortælle dig at det står på en bestemt placering.