Alle samlingerBrug af SmartPack WMSOrdrer
Genudskrivning/download af følgeseddel
Opdateret over en uge siden

På en ordre i SmartPack er det muligt at genudskrive en følgeseddel. Dette er en meget simpel process som du kan se nedenfor.

Start med at klikke ind på den pågældende ordre via ordreoversigten.

Rul derefter ned på siden med ordren, indtil du kommer til kassen med forsendelser. Her trykker du blot på den lilla knap for at downloade følgesedlen som PDF.

Hvis man afsender flere pakker på en ordre, så vil den pågældende følgeseddel afspejle det data der matcher leveringen, så den beskriver den mængde af varer der er angivet til at være sendt i den pakke.