Spring videre til hovedindholdet
Bundles
Niklas Kragelund avatar
Skrevet af Niklas Kragelund
Opdateret over en uge siden

Når en vare opsættes som bundle (eller sampak) i SmartPack, fungerer det på den måde at vi folder de underliggende varer ud i forbindelse med plukning og pakning af varen.

Derudover er varens lagerbeholdning også baseret på indholdet og hvor mange der i alt kan sammensættes.

Hvis jeg f.eks. har to kettlebells i hhv. 10- og 12kg version, som jeg gerne vil sælge som en samlet pakke, så kan man samle det til et varenummer, som man kan sælge på webshoppen.

Når ordren skal plukkes og pakkes, så er det begge de to varer, som man skal plukke i stedet for bundle produktet.

Opsætning af en bundlevarer

Hvis du på din webshop i forvejen (fra før du fik SmartPack) har en vare, som er oprettet og agerer "bundle", og denne er blevet hentet ind som "normal" vare i SmartPack produktoversigten (se nedenstående eksempel) varetypen normal, skal du redigere denne til en anden varetype.

Men har du ikke en vare oprettet til det endnu, kan du blot starte med at oprette denne i SmartPack.

Det er ikke muligt at skifte varetype til bundle, hvis der i forvejen er lager registreret på varen.

Så vil du få en fejl der hedder "Error Code 326 (ItemCantConvertToBundleIfStock)" når du forsøger at gemme.

For at ændre en vare fra "normal" til "bundle", skal du redigere varen i SmartPack. Varetypen skal stå som "Bundle" og herefter skal du søge det indhold frem, som din bundle skal bestå af. Husk også at angive det antal af hver vare der skal plukkes til den bundle. Tryk "Gem"

Når dette er gjort, vil de varer i den pågældende bundle fremgå på ordren som underliggende linjer, hvor der er en grå boks ude foran, som indikere at de er en del af et bundle.

Ændringen af en eksisterende vare til bundle vil først træde i kraft fra du laver ændringen.

Dvs. åbne ordrer modtaget før ændringen vil ikke blive ændret til bundles automatisk.

Hvis en åben ordre, som er lagt før ændringen, skal være en bundle i stedet for en vare, skal du slette varelinjen på den pågældende ordre og tilføje bundlen igen manuelt.

Lagerbeholdning på bundle

Udover at varerne bliver plukket enkeltvis på ordren, så betyder det også at lagerbeholdningen på bundlen er baseret på det indhold der er i den.

Da der i dette tilfælde kun er 9 tilgængelige af den ene enhed, så vil denne varer som laveste fællesnævner diktere at der kun kan sælges 9 stk. af bundlepakken.

Det er dette lagertal, som sendes tilbage til din webshop som rådighedsantal til salg, hvis du bruger SmartPack til at styre dine lagerantal.

Antallet af bundlepakker til rådighed for salg er derfor fuldt afhængigt, at alle varer i denne bundle er på lager hver for sig.

Du må ikke lægge en bundle i en bundle, da dette kan give udfordringer i systemet og i værste fald låse dig ude af SmartPack som en sikkerhedsanordning.

Skulle det ske, skal du kontakte Support på [email protected] eller tlf.: 8820 2019.

Besvarede dette dit spørgsmål?