Find GLS brugernavn og login til brug i SmartPack GLS App

Ændret den Tue, 27 Feb 2024 kl. 03:27 PM

Hvis du ønsker at SmartPack skal booke / printe labels direkte til GLS, kan dette lade sig gøre via SmartPacks integrerede GLS app.

For at skabe forbindelse mellem SmartPack og GLS skal vi bruge dit YourGLS brugernavn, adgangskode og contact ID.

Følg nedenstående guide, for at finde disse informationer.

1. Gå ind på https://gls.dk. Tryk på YourGLS i øverste høje hjørne af siden

2. Herefter indtaster du dit fulde kundenummer / customer ID

3. Indtast din adgangskode til Your GLS. Hvis du ikke har denne, kan du med fordel kontakte GLS erhvervssupport.

4. Efter login skal du under menuen "Administration" vælge "Afsenderadministration"

5. Du kan nu se dit Costumer ID (1) og Contact ID (2).

6. Send disse + adgangskoden til SmartPack eller indsæt dem i din SmartPack GLS app, hvorefter du vil få forbindelse til GLS og kan påbegynde at udskrive labels.