Anbefalet hardware

Ændret den Mon, 26 Feb 2024 kl. 12:48 PM

For at få den absolut bedste oplevelse med SmartPack anbefaler vi dedikerede håndterminaler til lageret, hvorpå SmartPack installeres.

 

Håndterminaler

Vi anbefaler, at anvende håndterminaler fra Newland, da disse er meget stabile og robuste til dagligdagsbrug på et lager.


Vi indgået et samarbejde med SkanCode, som giver 10% rabat på udvalgte Newland enheder.

Du kan finde de anbefalede håndterminaler her: https://skancode.dk/smartpack

 

Udover selve håndterminalen anbefaler vi pistolgreb til terminalen for bedste brug og ergonomi: https://skancode.dk/product/pistolgreb-til-mt9084/

 

Anskaf eventuelt en ladestander til terminalerne for let opladning i dagligdagen: https://skancode.dk/product/3-slot-charging-cradle-til-mt9084/

 

Det er også muligt at anvende håndterminaler fra Zebra eller smartphone med tilknyttet QR scanner.

 

Printere

For at få dit setup til at være så effektivt som muligt, så anbefaler vi, at man har en labelprinter stående ved hver pakkestation, så man har en tilgængelig pr. medarbejder, som står og pakker.

 

Til fragtlabeludskrivning anbefaler vi Zebra printer. Hvis tilslutning via USB er muligt til samme PC, vil dette være en god printer: https://www.proshop.dk/Labelprinter/Zebra-ZD421D/2959305 

Hvis man til gengæld ønsker tilslutning via WiFi, så kan man tilkøbe et modul til førnævnte printer: https://www.proshop.dk/Netvaerksadapter-netkort-printserver-mv/Zebra-KIT-WIRELESS-MODULE-WIFI/2986504


Alternativt kan du købe en Zebra printer med indbygget wifi: https://skancode.dk/product/zebra-zd421d-usb-bt-wlan/


Dette er blot eksempel og priserne på Zebra WiFi printere kan variere.

 

Det er vigtigt, at du har en Windows PC, som altid er tændt og forbundet til internettet, for at anvende vores printservice, som er nødvendig for udskrivning af alle labels.

 

Udover en almindelig labelprinter til fragtlabels, så anbefaler vi også at man har en mindre printer som man kan anvende til mindre labels, til ting som hyldeforkanter, totes/kasse/vogne, printer QR og login QR.

 

Her kan man anvende en Dymo printer som denne: https://www.proshop.dk/Labelprinter/DYMO-LabelWriter-Wireless/2638424

 

Alternativt en Brother printer som denne:

https://www.proshop.dk/Labelprinter/Brother-QL-810Wc-Wireless-Label-Printer/3140524

 

Labels til de små printere kan bla. købes her til gode priser: https://offi.dk/


Computer

Som tidligere nævnt, er det vigtigt, at der altid er en Windows PC kørende og med online forbindelse. Denne skal bruges til SmartPack printservice, der håndtere al udskrivning af labels - lige fra hyldeforkanter til fragtlabels.


Der er ikke store krav andet end der bruges minimum Windows 10, samt denne computer har alle relevante printere tilsluttet via USB eller WiFi.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen