Terminaloversigt / Hjemmeskærm
Lasse Siig avatar
Skrevet af Lasse Siig
Opdateret over en uge siden

Denne video giver et god introduktion til hjemmeskærmen og tilhørende funktioner på SmartPack håndterminaler.

Introduktion

Velkommen til SmartPack terminalen – nøglen til dit moderne lagerstyringssystem. Denne guide giver dig en dybdegående forståelse af alle funktionerne på terminalen, så du kan udnytte dens fulde potentiale i din daglige drift.

Log Ind Procedure

For at sikre effektivitet og sporbarhed for alle lageraktiviteter, er der en indlogningsproces på terminalen:

Brugere kan logge ind med et personligt brugernavn og en adgangskode.

Alternativt kan brugere scanne en personlig QR-kode for hurtig adgang.

Ønsker man at skifte bruger? Bare scan en anden QR-kode!

Dette system sikrer, at alle aktiviteter kan spores tilbage til den enkelte bruger, hvilket er afgørende for ansvarlighed og effektiv processtyring.

Terminalens Layout

Øverst finder du SmartPack-logoet. Ved at trykke på dette, returneres du til appens overblik.

Lige nedenfor logoet vil du se en statuslinje, som viser antallet af ordrer i forskellige faser.

Øverst til højre er der et ikon af en reol, der giver adgang til en funktion, hvor du kan finde tomme placeringer på

lageret baseret på din aktuelle position.

App Funktioner

Ankomster: Her modtages både almindelige leverancer og returnerede varer.

Pluk Ordrer: Generer plukkelister baseret på de ordrer, der skal opfyldes.

Pak Ordrer: Efter plukning af ordrer, her samles og pakkes de færdige ordrer.

Flyt Lager: Registrer flytninger af varer inden for lageret eller modtag opgaver om at flytte varer til bestemte placeringer.

Lagerrevision: Udfør revision eller tælling af specifikke produkter.

Placeringsrevision: Gennemgå specifikke lagerplaceringer for nøjagtighed.

Ordre Info: Tilgå dybdegående information om en specifik ordre. Dette kan være baseret på ordrenummeret eller en specifik tote (plukkasse).

Produkt Info: Find detaljeret information om produkter i lageret.

Produktions Appen: Generer pluk for produktionsordrer.

Indstillinger: Tilpas terminalens indstillinger efter dine personlige behov.

Ved at forstå og mestre disse funktioner vil du være i stand til effektivt at styre dit lager med SmartPack-terminalen.

Brug denne guide som en hurtig reference, når du navigerer i systemet. Vi ønsker dig en effektiv lagerstyring med SmartPack!