Alle samlingerOpsætningReturportal
Alternativ returadresse i returportal
Opdateret over en uge siden

Hvis din virksomhed bruger et eksternt lager til modtagelse af returpakker, eller hvis du skal samle returforsendelser fra ikke EU land på en samlecentral, kan du opsætte SmartPack returportal til at have en anden returadresse, end jeres normale afsendelsesadresse.

Som standard bruger en returportal afsendelsesadressen som modtageradresse.

Den alternative adresse skal opsættes individuelt pr. returportal og vil gælde alle returforsendelser, der oprettes via den returportal.

1. Vælg den shop, som skal have returportalen oprettet

2. Vælg indstillinger i højre hjørne

3. Vælg fanen "Returportaler (Beta)"

4. Opret en ny returportal eller tryk "Rediger" ud for den portal, som du vil tilføje alternativ returadresse på

5. Scroll ned til "Tilsidesæt standard returadresse"

Sæt flueben i feltet "Tillad tilsidesættelse af standard returadresse" (1)

Udfyld med detaljerne på den alternative returadresse (2)

Tryk "Gem" (3)

Den alternative adresse er nu tilføjet og vil blive brugt fremadrettet.

Bemærk: Denne adresse er gældende for alle forsendelser, der bruges via denne returportal.

Hvis der er behov for yderligere alternative adresser, skal der oprettes nye returportaler.

Denne opdatering er gældende fra version v100.0694