Opsætning af SMTP server for mailudsendelse

Ændret den Tue, 28 Nov 2023 kl. 11:53 AM

Hvis SmartPack skal afsende mails på vegne af din virksomhed, skal der opsættes en SMTP server.

Disse mails kan f.eks. være afsendelsesbekræftelse med trackingnummer eller returportalmails med returlabel.

Nedenstående opsætning skal gøres for hver mailtype, som skal udsendes. Dvs. 1 for returlabel, 1 for afsendelsesbekræftelse osv.

Der er 2 muligheder for at få dette opsat - Egen SMTP server eller at vi opsætter en cloud baseret SMTP server for din virksomhed.

BEMÆRK: Det er pt. muligt at undlade brug af SMTP server. Denne funktion forsvinder dog i Q1 2024, hvorefter mailafsendelse ikke vil fungerer.

Indstillinger for begge muligheder findes under Kunder -> Indstillinger (top højre hjørne) -> E-mails -> Vælg den mail som skal opsættes server for ved at klikke "Rediger" ikonet -> Sæt flueben ud for "Brug SMTP Server" under SMTP Indstillinger.

Egen SMTP server

Kontakt din domæneudbyder for at få opsat din egen SMTP server.

Når du har informationerne for denne mailserver, samt opsat korrekt DNS, skal du indsætte disse i de korrekte felter.

Vi anbefaler brug af Port 25 samt max 30 e-mails i minuttet for ikke at overbelaste serverens båndbredde.

SmartPack kan ikke yde support hos domæneudbyderen.

SmartPack SMTP server

Kontakt SmartPack med ønsket om at bruge vores SMTP server.

Efter opsætning vil du modtage 2 DNS nøgler, som skal opsættes i din DNS. Her er det nødvendigt at du kender din DNS / Domæneudbyder. Spørg evt. din IT Supporter eller det bureau, som administrere dine domæner.

Når disse er indsat vil vores server verificere forbindelsen og vi opsætter serveren korrekt i SmartPack.

BEMÆRK: Opsætning af SmartPack SMTP server samt forbrug afregnes med 650,- DKK (afregnes pr. år).

Eksempel: